Skip to main content Skip to footer

Welkom bij Roveba

Wij zijn een groothandel in fietsen, onderdelen en accessoires. Sinds 1938 leveren wij uitsluitend aan de rijwielvakhandel.

Op onze website leest u iets over de historie van ROVEBA.

In het overzicht van onze merken kunt u op het logo klikken en wordt u doorgelinkt naar de site.

Uiteraard mogen onze contactgegevens niet ontbreken.

Over Roveba

Oorspronkelijk bestond ons klantenbestand uit rijwielhandelaren in een straal van 60 km. rondom Dordrecht.

Door de automatisering van de afgelopen jaren is ons klantenbestand uitgebreid over Nederland en België. Maar ook klanten uit andere landen weten ons te vinden.

ALDO fietsen is ons merk waar wij vanaf 1985 trots op zijn!
De naam ALDO is ontstaan ​​uit twee groothandels AL (van Alphen aan den Rijn) en DO (van Dordrecht). Deze groothandels hebben een kwaliteitsfiets ontwikkeld voor een eerlijke prijs.
In ons assortiment zijn alle soorten fietsen weergegeven. Kinderfietsen, stadsfietsen, transportfietsen, elektrische fietsen, lage instap fietsen en bedrijfsfietsen.

Bedrijfsfietsen is een heel ruime begrip. Voor vele mogelijkheden zijn deze inzetbaar. De ALDO bedrijfsfiets is een stevige fiets die tegen een stootje kan. Het stalen frame en de oerdegelijke wielen zorgen voor een sterk geheel. Vele kleuren en uitvoeringen zijn leverbaar. Inmiddels hebben wij ook een elektrische bedrijfsfiets in ons assortiment.

Al uw specifieke wensen voor een bedrijfsfiets kunt u doorgeven en wij verzorgen graag een passende offerte.

Geschiedenis Roveba

V.O.F. ROVEBA is in 1938 opgericht. Destijds betekende ROVEBA: Rijwielen, Oliën, VEtten, en BAnden. Tegenwoordig gebruiken wij i.p.v. Oliën, Onderdelen in de omschrijving.

ROVEBA is sinds 1938 gehuisvest in Dordrecht. Het eerste pand waar ROVEBA was gevestigd, stond aan de Steegoversloot. Daarna zij wij in 1974 verhuisd naar de Wijnstraat. Via de Sluisweg in 1980 zijn we in 1990 op ons huidige ​​adres aangekomen, Pieter Zeemanweg 77.

De huidige eigenaren, Martin en Cathrien van ’t Zelfden, zijn met hun team al jaren het vertrouwde gezicht van de firma.

Welkom nieuwe klanten!

Voor vragen of meer informatie,

vul ons contactformulier in.

We helpen je graag verder!